Begeleiding

Ontde(n)k jezelf

Ontde(n)k jezelf  …

De simpele waarheid achter de menselijke ervaring.
Daar hebben we het over. Waar leidt dat toe?

  • Het inzicht dat jouw omstandigheden cq. problemen niet veranderd of opgelost hoeven te worden. (En die tóch zien veranderen en oplossen.)

  • De wetenschap dat je slechts één gedachte verwijderd bent van geluk. Je natuurlijke staat van zijn.

  • Het herontdekken van je innerlijke wijsheid en voelen dat er in de kern niets met je aan de hand is.

  • Ervaren dat het leven eenvoudig is. Op alle vlakken die je maar kunt bedenken.

  • Doorzien dat je gevoelens een afspiegeling zijn van je gedachten en overtuigingen (en geen reactie op iets in de buitenwereld)!

  • Het ontdekken van jouw ongelimiteerde potentieel. Want wat houdt je nog tegen als je werkelijk ziet dat alleen het geloof in een angstige gedachte jou beperkt?

 

Ontde(n)k jezelf  …

 

De simpele waarheid achter de menselijke ervaring

Of het nu om relaties, werk, gezondheid, financiën of opvoeding gaat; het maakt allemaal onderdeel uit van onze menselijke ervaring.

In gesprekken delen wij onze inzichten hierin. Daarmee geven we jou de gelegenheid je eigen inzicht te krijgen.

Je hebt van nature alle wijsheid in je om moeiteloos door het leven te laveren

Onze begeleiding is gebaseerd op de Drie Principes (Mind, Consciousness & Thought) zoals beschreven door Sydney Banks. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat ieder mens van nature geestelijk gezond is en alle wijsheid in zich heeft om moeiteloos door het leven te laveren. Wij hebben veel ervaring in het werken met (ouders van) jongeren met een eetstoornis.

Begeleiding bij jou thuis tot in Portugal

Angela en Rob bieden zowel individuele (Skype)consulten als groep seminars aan. Bij jou thuis, op locatie of tijdens een wandeling in de natuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de winter verblijven wij meestal in Portugal. Daar ontvangen wij jou graag voor een paar dagen heerlijke ontspanning en een meer zonzekere kijk op het leven. Bel of mail maar met je vraag of voorstel. Vinden we leuk.

Angela als spreker

Angela is ook te boeken als spreker over diverse onderwerpen op het gebied van opvoeding en eetstoornissen, in vrijheid leven en geestelijk welzijn. Neem contact op met ZijSpreekt.
ZijSpreekt_Logo_RGB

Alles is onderdeel van onze menselijke ervaring
Mind, Consciousness & Thought

Bij jou thuis of op locatie (ook in Portugal)

 

 

Bel of mail voor meer informatie – contact »